Door Wie?

Ervaringsdeskundigen…

Maïa van der Meer

“Vanuit een persoonlijk verhaal ben ik op zoek gegaan naar het hogere doel in mijn leven. Mooie thema’s als hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, Kerntalenten, positieve psychologie, polyvagaaltheorie, nondualiteit en meditatie hebben mijn leven verrijkt. Eindelijk lukte het om mijn leven vorm te geven op een manier die bij mij past. Na 7,5 jaar 1-op-1-coaching is het tijd om mijn kennis en ervaring voor een breder publiek in te zetten. Ik heb als doel zoveel mogelijk mensen te zien voor wie ze zijn en hen daarmee de innerlijke overtuiging te geven dat ze mogen leven vanuit de kern van hun zijn.”

Maïa van der Meer

Trainer/Coach

Saskia van Vliet

“Zingend ga ik het leven door. Toch ken ik ook grote twijfels over wie ik ben en hoe ik kan floreren. Door mijn eigen hoogbegaafd-zijn te omarmen heb ik de juiste balans hierin gevonden. Mijn verbeeldingsvermogen en intensiteit zet ik vol enthousiasme in om groepen en individuen verder te brengen in hun persoonlijke levens.”

Maïa en Saskia kennen elkaar vanuit hun vrijwilligerswerk voor het IHBV (Instituut voor Hoogbegaafde Volwassenen). Vanaf het eerste moment ervaren ze een klik die na verloop van tijd vroeg om een samenwerking op professioneel gebied. Hun ervaringen als trainer en coach zijn complementair; hun waarden liggen volledig met elkaar in lijn. Samen maken ze een training tot een feestje, met aandacht voor het individu en respect voor het groepsproces.

Saskia van Vliet

Trainer/Coach

Maïa en Saskia kennen elkaar vanuit hun vrijwilligerswerk voor het IHBV (Instituut voor Hoogbegaafde Volwassenen). Vanaf het eerste moment ervaren ze een klik die na verloop van tijd vroeg om een samenwerking op professioneel gebied. Hun ervaringen als trainer en coach zijn complementair; hun waarden liggen volledig met elkaar in lijn. Samen maken ze een training tot een feestje, met aandacht voor de individu en respect voor het groepsproces.

Aanbod van HB-Kompas is intellectueel eigendom van Meer Coaching & Advies. Derhalve zijn de algemene voorwaarden van Meer Coaching & Advies van toepassing. Deze zijn hier te vinden.

Meer Coaching & Advies
Berg & Bosch-terrein
Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
info@hb-kompas.nl

KvK 66796601
NL74 ABNA 0554 7855 87
BTW-nummer NL001906567B76
Privacybeleid