FAQ

Veel gestelde vragen

 

Moet ik aantonen hoogbegaafd te zijn?

Nee. We weten dat veel hoogbegaafden twijfels hebben over hun potentieel en capaciteiten, faalangstig kunnen zijn voor IQ-testen én dat testen niet altijd de intense, complexe binnenwereld van hoogbegaafden in kaart brengen. Als jij je herkent in de persoonlijkheidskenmerken van hoogbegaafden zoals in het Delphi-model beschreven én je voelt je aangesproken door deze training, dan ben je van harte welkom.

Moet ik kunnen zingen?

Nee hoor. We gaan niet voor kwaliteit van zang en zullen ook geen uitvoeringen of optredens van je vragen. Wel vragen we je enthousiast mee te doen in de muzikale omlijsting van trainingen en met de groep lekker te zingen. Omdat het leuk is, verbindt, ontspant en vrolijk maakt.

Wat zijn kerntalenten?

De kerntalentenmethode is een persoonlijkheidstest die op basis van je voorkeuren als kind voor speelgoed en activiteiten in kaart brengt wat jouw aard, motivatie en potentieel is op specifieke gebieden. Ieders kerntalentenprofiel is uniek en geeft een blauwdruk van de betreffende persoon weer. Bij ‘Het roer vast’ gaan we echt aan de slag gaan met jouw persoonlijke kerntalenten en is het noodzakelijk om ze vooraf te kennen. Mocht je jouw kerntalenten nog niet kennen, maar wél willen deelnemen neem dan alsjeblieft contact op met Maïa (via het algemene mailadres info@hb-kompas.nl)

Waarom overnachten?

Overnachten maakt dat je trainingsonderdelen diepgaander verwerkt omdat je meer afstand neemt van het dagelijkse leven. Zie het als een mini-retraite. Ook is de verbinding met andere deelnemers intenser.

Echter, de slaapplekken bevinden zich op zaal. Je slaapt dus met enkele andere deelnemers in een ruimte. Gezien de prikkelgevoeligheid van onze doelgroep snappen we het heel goed als je dit niet wilt. Het is mogelijk om een eigen camper mee te nemen naar de locatie (of een tent als het seizoen en het weer dit toelaat). Je kunt er uiteraard ook voor kiezen na het avondeten te vertrekken en de volgende ochtend terug te komen.

Andere vragen?

Mail ons!

Aanbod van HB-Kompas is intellectueel eigendom van Meer Coaching & Advies. Derhalve zijn de algemene voorwaarden van Meer Coaching & Advies van toepassing. Deze zijn hier te vinden.

Meer Coaching & Advies
Berg & Bosch-terrein
Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
info@hb-kompas.nl

KvK 66796601
NL74 ABNA 0554 7855 87
BTW-nummer NL001906567B76
Privacybeleid