Het roer vast!

Deze training persoonlijke ontwikkeling van HB-Kompas kent drie modules van elk twee dagen:

Ben jij in je volwassen leven nog altijd op zoek naar je eigen koers? De training Het roer vast! biedt jou in verbinding met gelijkgestemden uitkomst. In 3 x 2 dagen (her)ontdek je waar het voor jou om draait in het leven, op welke onderdelen je te veel bent aangepast aan andermans verwachtingen en hoe je jouw potentieel kunt omarmen.

Hoewel we graag los van alle hokjes denken, is Het roer vast! expliciet bedoeld voor hoogbegaafde volwassenen die hun eigen kerntalentenprofiel kennen. Contact met ontwikkelingsgelijken is essentieel om tot de verdieping en verbinding te komen die nodig is om je als deelnemer optimaal te ontwikkelen. Je kerntalenten geven je de basis waar vanuit we werken om jouw koers verder te ontdekken.

We hanteren interactieve werkvormen die zowel creatief, cognitief als motorisch kunnen zijn. Zang maakt een belangrijk onderdeel uit van het geheel. Zingen werkt verbindend en is een goede manier van prikkelverwerking.

De doorlooptijd van de training is 4 maanden, waarbinnen drie blokken van twee aaneengesloten dagen zijn opgenomen. Tijdens die twee dagen eten we de eerste dag gezamenlijk het avondeten (we lunchen beide dagen en de tweede dag is er ontbijt voor deelnemers die blijven overnachten). Overnachten op de locatie is bij het programma inbegrepen.

Volgende editie – najaar 2023:
25 & 26 september
6 & 7 november
4 & 5 december
schrijf je hier in !

Het roer vast!
3 x 2 dagen:
25 & 26 sep, 6 & 7 nov, 4 & 5 dec
Ontdek jouw essentie en omarm je potentieel

Sprokkeltocht
2 dagen - najaar 2023
Een moment van rust in de waan van de dag

Bloeitijd
2 dagen: 8 & 9 mei
Wat moet jij doen om te floreren?

Onze trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en ervaringsgericht.

Aanbod van HB-Kompas is intellectueel eigendom van Meer Coaching & Advies. Derhalve zijn de algemene voorwaarden van Meer Coaching & Advies van toepassing. Deze zijn hier te vinden.

Meer Coaching & Advies
Berg & Bosch-terrein
Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
info@hb-kompas.nl

KvK 66796601
NL74 ABNA 0554 7855 87
BTW-nummer NL001906567B76
Privacybeleid