Levenskunst

Verdieping! Ervaring! Verbinding! Vrijheid! Leven!

Ogenschijnlijk heb je het goed voor elkaar: een baan, een huis, een relatie of sociaal netwerk, genoeg te eten en af en toe op vakantie. Wat wil een mens nog meer?

Verdieping! Ervaring! Verbinding! Vrijheid! Leven!

Je innerlijk schreeuwt om een hoger doel. HOE kun je meer uit het leven halen? WAAR zit je passie, je bezieling, je drive? WAT kun je doen om simpelweg wat vaker gelukkig te zijn?

In de persoonlijke ontwikkelingstraining Het Kompas zoeken we aan de hand van wetenschappelijke modellen naar de persoonlijke bezieling van de deelnemers. Het contact met andere intense, complexe mensen biedt een spiegel waarin je jezelf herkent. Middels theorie en oefeningen verkrijg je een hoger bewustzijnsniveau en groter zelfinzicht, waarmee je uiteindelijk echt regie over je leven kunt nemen. Je richt je kompas en bepaalt een koers die past bij wie jij in de kern bent.

In een groep van maximaal 12 deelnemers kijken we in 3 modules van elk 2 dagen naar wie jij bent, hoe jouw begaafdheid zich manifesteert. Welke waarden en overtuigingen jou helpen dan wel belemmeren in het leven, hoe je verbinding vindt met en aansluiting vindt bij de maatschappij, waar jouw ikigai – why of hoger doel inzit en hoe je voldoening en geluksgevoel in je eigen leven vormgeeft.

De training Het Kompas is intellectueel eigendom van Meer Coaching & Advies. Derhalve zijn de algemene voorwaarden van Meer Coaching & Advies van toepassing. Deze zijn hier te vinden.

Meer Coaching & Advies
Rogier van der Weijdenlaan 37
3723 BD Bilthoven
info@hb-kompas.nl

KvK 66796601
NL74 ABNA 0554 7855 87
BTW-nummer NL001906567B76
Privacybeleid