Voor wie?

Cognitief versus Affectief

Er is geen wij & zij, geen hoogbegaafden versus gemiddeld begaafden. Toch is het voor de 2 à 3 % van de mensen die puur statistisch gezien hoogbegaafd is, zoeken naar contacten om op intense, diepgaande manier mee in verbinding te zijn. Als dat is waar jij behoefte aan hebt, dan is zijn onze trainingen voor jou.

Het tempo ligt hoog.  Vanuit een theoretische onderbouwing is het programma vooral ervaringsgericht. Veel hoogbegaafden proberen de wereld cognitief te begrijpen. Door in contact met je gevoel en je lijf de materie te ervaren, kom je makkelijker tot inzicht en ontwikkeling.

Naast de intensieve trainingsdagen verwachten we dat je thuis ook aan de slag gaat. Met opdrachten, met inzichten, met integreren. Naar ons idee de manier waarop hoogbegaafden het beste leren: ondergedompeld in de materie tot je ervan doordrongen bent.

Aanbod van HB-Kompas is intellectueel eigendom van Meer Coaching & Advies. Derhalve zijn de algemene voorwaarden van Meer Coaching & Advies van toepassing. Deze zijn hier te vinden.

Meer Coaching & Advies
Berg & Bosch-terrein
Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
info@hb-kompas.nl

KvK 66796601
NL74 ABNA 0554 7855 87
BTW-nummer NL001906567B76
Privacybeleid